Zárcsere és Zárszerviz szolgálat V. kerület

Zárcsere V. kerület Lipótváros

Zárcsere V. kerület Lipótváros

Zárcsere 5.kerület és környékén

Mikor, hogyan vegyünk igénybe zárcsere szolgáltatót.

2016. március 03. - Zárkirály

Zárszerviz - Zárcsere szolgáltatások Budapest területén a Zárszerviz24 csapatának elsődleges munkavégzési területe.
Az év 365 napján 24 órában állunk rendelkezésére ha Zár probléma akadt.
Latolgassunk pár lehetőséget mikor szolgáltató segítségét kell igénybe vennünk:

Számtalanszor fordul elő, hogy napi feladataink és szoros időbeosztásunk által olyan sietve távozunk otthonunkból, hogy a kulcsot benne hagyjuk a zárban az ajtót behúzva, nincs lehetőség visszamenni hiszen gomb van az ajtón kívül szerelve. Általában 99 % roncsolás mentesen nyitjuk ki az ajtók többségét de van olyan becsapódott ajtó is mikor a roncsolásmentes ajtónyitás kizárható hiszen eltörik a kilincs nyelve.

Mindennapos munkáink közé tartozik,hogy ügyfeleink elhagyott kulcsa és ellopott kulcsok utáni zárcsere szolgáltatást végzünk a helyszínen, biztonságtechnikai tanácsadással egybekötve. Ez a kiszolgáltatott helyzet a legbosszúsabb az ügyfeleink részére, hiszen a bejárati ajtó kulcsunk és azzal együtt a saját szféránk kerül ilyen esetben veszélybe. Jobb esetben megtalálhatják a kulcsunkat bár semmi garancia nincs rá hogy miután vissza juttatják hozzánk arról másolatot készítettek e vagy sem. Rosszabb esetben megelőznek minket, és mire haza érünk vagy cselekszünk már hűlt helyét találjuk féltve őrzött kincseinknek! Ezekben az esetekben nincs mit tenni. Azonnali zárcsere szolgáltatást kell alkalmazni az értékek mielőbbi megvédésére. 

Rosszakarónk van a házban illetve a családban, barátaink között, alkalom szerűen beragasztják, eltömítik zárbetéteink kulcs nyílását, megakadályozva ezzel a nyitás módját. Beletört kulcs esetén csak magunkat hibáztathatjuk hiszen ennek a problémának számos előjelei vannak amikor menthető lenne a zárcsere feladata, csak fel kell azt ismernünk. Rosszakaróinkkal ellentétben amit csakis személyes kontaktussal lehet megoldani.

Ezek a felsorolt következmények minden esetben zárszerviz, zárcsere, zárnyitás feladatát igénylik, ám körültekintően, figyelmesen válasszuk meg a szolgáltatót akivel a munkát végeztetni szeretnénk. A minap ellenöriztem az interneten elérhető listát, melyben találtam olyan szolgáltatót aki a még a cég székhelyét is hamisan közölte úgy mint kulcslyuk utca 22. Adószám semmi, cég székhelye hamisan közölve, már azt is kizártnak tartom, hogy a számla adási kötelezettségének eleget tesz. Ön minden esetben tálcán kínálja értékeinek helyét és védvonalát az ingatlanjában munkálkodó szakember számára aki talán, egy egy szorult helyzetben saját maga irányelvének megszüntetésével hasznot húzhat ebből, míg a szolgáltató egyetlen megbízható adatot nem közöl magáról. Persze megtalálható a web oldalon a telefonszám, amit mindenki tud, hogy milyen könnyen lehet adni venni illetve egy generált e-mail cím amely bármikor megszüntethető. Minden esetben csak számlára érdemes dolgoztatnunk hiszen a garancia feltételei ebben az esetben nem maradhatnak el. Nézzen körül figyelmesen milyen szolgáltatót bíz meg egy olyan egyedi munkával amelyben az Ön személyes értékei és biztonsága a tét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zarcserevkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr48440550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása