Zárcsere és Zárszerviz szolgálat V. kerület

Zárcsere V. kerület Lipótváros

Zárcsere V. kerület Lipótváros

Műanyag ajtó zárcsere.

Műanyag ajtó zárcsere Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel.

2015. június 08. - Zárkirály

Műanyag ajtó zárcsere szolgáltatásunk továbbra is elérhető Budapest minden kerületében az év minden napján 24 órában ,garanciával. A mai napon a munkáink és tapasztalataink során igen ritka majdnem ,hogy pótolhatatlan zárral találkoztam pedig a 10 év szolgálat alatt volt mit magamba szívni a város ajtóinka működéséből és anyagismeretéből.

Helyszínre érkezésemkor zárt ajtóval találkoztam melyet sem kulccsal sem zárbetéttel már működtetni nem lehetett. Hozzáteszem ezt a helyzetet el lehet kerülni ha körültekintően állapítjuk meg, hogy a zárás és nyitás egyre nehezebben vagy esetekben egyáltalán nem lehetséges.

Ezekben az esetekben muszáj szakemberhez fordulni itt nem lehet a szomszéd vagy ismerős tudásában bízni. Az alkatrészek széleskörű termékpalettája nem teszi lehetővé az alapismeretek elhagyását a szerkezet működésére tekintettel. A helyszínen beszerelt alkatrész előlapja olyan széles ez esetben 24 mm , hogy más termékkel nem helyettesíthető az alsó és felső záródási pontja pedig kampós lemezek melyek működtetésével a a tokba rögzítik a nyíló szárny részét, a működtetése cilinder forgatásával történik. 

A feladat egyszerűnek tűnhet de annál bonyolultabb fel kutatni a gyártót mely esetünkben igen nehéz volt, termék egyeztetés méretek alapján , a záró darabok megrendelése stb.
Mivel hosszútávú működésünk széles és elmélyült kapcsolatokat ápol a gyártok sorával ezért ez a művelet is kipipálva. 

Műanyag ajtó zárcsere szolgáltatásaink:

 

Műanyag ajtó zárszerelés
Műanyag ajtó beállítás
Műanyag ajtó zárszerviz
Műanyag ajtó zárnyitás
Műanyag ajtó vasalat csere

Hívjon ,hogy jól záródjon a napja!
muanyag_ajto_zarcsere.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zarcserevkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr147527658
süti beállítások módosítása