Zárcsere és Zárszerviz szolgálat V. kerület

Zárcsere V. kerület Lipótváros

Zárcsere V. kerület Lipótváros

Hevederzár szerelés, hevederzár csere

2016. október 14. - Zárkirály

hevederzarak_szereloje.jpgSokan azt gondolják, hogy egy zárbetét cserével megelőzhető a lakásba való betörés. Sajnos ez tévhit, ez nem így van. Hevederzárral való ajtó megerősítés a leggyorsabb, leghatékonyabb és viszonylag legolcsóbb eljárás, megoldás.

Mindig érdemes egy kicsit átgondolni azt, hogy egy élet munkája van az ajtó mögött és annál rosszabbat el sem lehet képzelni, mikor az ember hazaér és tárva nyitva találja az ajtót, mert amíg ő dolgozott, addig a lakást feltörték és kirabolták. Az ügyfelek sokszor megkérdezik, hogy melyik az a hevederzár, ami viszonylag olcsó, de megfelelő biztonságot nyújt. Mi általában egy osztrák hevederzárat szoktunk javasolni. Ez már bevált a számunkra, az elmúlt években több százat szereltünk, telepítettünk. Eddig még egyetlen helyre sem mentek be, vagy legalábbis nem tudunk olyat, ahol ezen keresztül bejutottak volna.

A hevederzárnak az a lényege, akár vízszintes, függőleges vagy keresztirányú a változata, hogy az ajtót a befeszítés ellen megvédje. Tehát, hogy bármilyen feszítő, vagy rongáló szerszámmal ne tudják azt kinyitni, illetve, hogy ennek a feszítésnek ellenálljon. Ezekben a hevederzárakban egy fogazott zárbetét van, a zár egy törésvédő körpajzzsal van levédve, ezzel is megakadályozva a zárhoz való hozzáférést.

Az árakról röviden: Budapest területén 25.900 Ft + áfa összeg től szerelünk hevederzárat. Ez egy vízszintes kivitel, 80, 85, 90 cm-es verzióig bezárólag. Barna és fehér burkolatban választható ez a MABISZ tanúsítvánnyal ellátott hevederzár. Hevederzár szerelés cégünknél, hétfőtől péntekig munkaidőben megrendelhető, gyors, precíz, szakszerű munka, garanciával!

Hevederzár szerelés korrekt áron, még a megrendelés napján: 06 70 272 77 73

A bejegyzés trackback címe:

https://zarcserevkerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1611806323
süti beállítások módosítása